top of page

Wie zijn we?

Hoe onstaan? 

Mijn reis begon op jonge leeftijd bij een gerenommeerde schrijnwerker, waar ik mijn eerste stappen zette om ervaring op te doen. Al snel ontwaakte in mij een drang om mijn eigen stempel te drukken op deze unieke wereld. Dit leidde ertoe dat ik mijn eigen weg insloeg als zelfstandige in bijberoep, met mijn avontuur dat van start ging in 2020.

Sinds januari 2022 heb ik de stap gezet naar volledige zelfstandigheid.

Opleiding?

Van jongs af aan wist ik al dat mijn toekomst lag in het vak van schrijnwerker. Daarom heb ik gedurende mijn volledige secundaire opleiding van zes jaar intensief gestudeerd aan het Vrij Technisch Instituut van Diksmuide, waar ik mij specialiseerde in "Houtbewerking". Mijn passie leidde me zelfs naar een extra jaar, waarin ik me verdiepte in "Bijzonder Schrijnwerk".

Specialisatie?

MAATWERK

Droomt u van nieuwe deuren?

Wilt u uw woning verfraaien met op maat gemaakte kasten? Mathias Vanacker realiseert uw wensen tot in de puntjes. Al onze stukken worden met zorg vervaardigd in ons atelier te Adinkerke, waarbij we geen enkel detail over het hoofd zien.

HERSTELLINGEN

Last van slepende deuren? Piepende ramen? Of kleine klusjes die aandacht nodig hebben? Bij Timmerwerken Vanacker bent u aan het juiste adres voor al uw reparaties en onderhoudsklussen!

Mathias aan het werk!

bottom of page